Légi

Megpróbáltak eltéríteni egy Dubajba tartó utasszállítót

Gépeltérítési kísérlet miatt vasárnap kényszerleszállást hajtott végre a Biman Bangladesh légitársaság utasszállító repülőgépe a délkelet-bangladesi Csittagong repülőterén.

2019.02.24 16:44ma.hu

Sakil Miradzs, a légitársaság vezérigazgatója elmondta, hogy a Dubajba tartó járat a megkísérelt gépeltérítés miatt fordult vissza és szállt le Csittagongban. Az utasok elhagyhatták a gépet, amelyet a rendőrség és a hadsereg alakulatai vettek körbe.

A gyanúsítottat elfogták. A feltételezett elkövető lőtt sebet kapott. Egyelőre nem ismert a személyazonossága, azt sem tudni, hogy miként szerezte sebesülését - közölte Mahbubur Rahmán, a csittagongi rendőrség szóvivője.

"A gépen 142 utas volt, mindannyian biztonságban távozhattak a repülőgép fedélzetéről" - tette hozzá Miradzs.

A Boeing 737 típusú utasszállító a fővárosból Dakkából indult Dubajba Csittagong érintésével - tájékoztatott a légitársaság vezérigazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.