Bűnügy

Fel akarta adni magát a gyilkosság gyanúsítottja, de elküldték, mert nem volt nála személyi

Egy órán át győzködte a rendőröket, hogy őt keresik, hiába.

2019.02.11 08:36ma.hu
hirdetés

Az eset New Orleans-ban történt. Frank Sams Jr.-t egy halálos kimenetelű benzinkúti lövöldözés miatt körözték. A férfi arra jutott, kevesebbel megúszhatja, ha feladja magát, ezért bement a legközelebbi rendőrségre, ám ott nem várt nehézségekbe ütközött.

Nem volt nála sem személyi igazolvány, sem jogosítvány. A férfi egy órán keresztül győzködte a rendőröket, hogy őt keresik, hiába, elküldték. Végül az ügyvédjével, és egy helyi lappal tért vissza, melyben benne volt a fantomképe.

Ez végül elégnek bizonyult, a rendőrök hittek neki. Jelenleg előzetesben van, akár életfogytiglant is kaphat - írta meg a new orleans-i sajtó.

A rendőrök azzal védekeztek, hogy a férfi rossz helyen, nem a gyilkossági osztályon próbálta feladni magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.