Elképesztő sztori

Betört a gyógyszertárba, bevett egy csomó altatót, majd elaludt a földön

A betörő nem pénz miatt hatolt be a gyógyszertárba, orvosságra volt szüksége.

2019.02.09 20:51ma.hu

Különös betöréses eset történt a napokban Privigyén: behatolt egy férfi a város központjában található gyógyszertárba, bevett csaknem 90 szemet a vitrinben lévő altatóból, majd elaludt a földön fekve - írta a parameter.sk.

A férfi kővel ütötte be a gyógyszertár kirakatát, úgy jutott be a helyiségbe. Mire a rendőrök a helyszínre értek, a férfi már mély álomban volt.
 
A betörőt nem érdekelte a pénz, csupán gyógyszereket, konkrétan szellemi betegségek gyógyítására alkalmas készítményeket keresett, szorongás elleni tablettákat és altatókat.

Az illető a jelek szerint arra is gondolt, hogy ne károsítsa a szervezetét, a nagy mennyiségű gyógyszert ugyanis vitaminokkal kombinálta.

Pavol Kudlička rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a férfi mélyen aludt, amikor kórházba szállították, nem reagált az ingerekre, de egyedül lélegzett. Mivel fennáll a veszélye, hogy szövődmények merülnek fel, az intenzív osztályra került.

A kórház tájékoztatása szerint a gyógyszeradag, amit a férfi bevett, akár halálos is lehet, és az is előfordulhat, hogy csak két nap elteltével ébred fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.