Brutális

Halálra kínoztak egy kisfiút Amerikában, mert nem tanulta meg a bibliai idézeteket

Saját féltestvére végzett a 7 éves gyerekkel.

2019.02.05 10:14ma.hu

A megrázó eset még tavaly áprilisban történt a Wisconsin állambeli Manitowocban, de az ügyben csak most indult eljárás. A 7 éves Ethant nevelőapja utasítására saját féltestvére kínozta halálra, mert a kisfiú nem tanult meg 13 bibliai idézetet.

Ethan és tesvérei 2017-ben kerültek a Hauschultz-családba gyámság alá.

Tavaly áprilisban a kisfiúra azt a büntetést szabta ki a nevelőapja, hogy a gyereknek egy 20 kilós farönköt, saját testsúlyának kétharmadát kellett cipelnie egy meghatározott útvonalon a téli hidegben. A feladat teljesítésének felügyeletét 14 éves (vér szerinti) fiára bízta.

A Damien nevű fiú további kínzásokkal tetézte Ethan büntetését, szíjjal és bottal ütlegelte, többször ellökte a nehéz farönköt cipelő kisfiút.

Mikor a kisfiú arccal egy pocsolyába esett, a nagyobbik gyerek a hátára tette a farönköt és még rá is állt. Ezután csaknem fél órára a hóba temette a kisfiút, akin egyébként sem kabát, sem cipő nem volt.

A kisfiú egy idő után nem reagált semmire, kórházba vitték, ám ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A gyerek halálát kihűlés okozta. Az orvosszakértő tompa tárggyal okozott sérüléseket talált a testén.

Az ügyben a már 15 éves Damien mellett a nevelőszülők ellen is eljárás indult.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.