Reklám

Kicserélte az óriásplakátokon lévő reklámot arra, amit éppen eltakar a hirdetés

Művész megoldás, ha már eltávolítani nem lehet ezeket a hatalmas hirdetőtáblákat.

2019.01.17 13:51ma.hu

Jennifer Bolande úgy gondolta, hogy az út széli hirdetőtáblák igencsak csökkentik a látnivalók élvezetét, de hiába próbálta a szerkezetek eltávolítását, sajnos az üzlet mást diktált. Aztán eszébe jutott egy megoldás.

Fotók: Lance Gerber Studio


A "Visible Distance / Second Sight" - óriásplakát-installáció életrehívója Jennifer Bolande, aki tökéletesen igazított képsorozattal fedte le azokat az óriásplakátokat, amik kitakartak egy-egy részt a természet látványából. A képekre pontosan a hiányzó "kockák" kerültek, így bár kicsit közvetetten, de végül is láthatóvá tette a tájat. A DesertX projekt közel az amerikai Vista Chino-hoz (33°50'41.70"N 116°30'21.02"W) található.
Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.