Tragédia

Orosz tömbház-omlás: 35 óra munka után a dermesztő hidegben síró hangra lettek figyelmesek a tűzoltók

Egy babát találtak a romok alatt, állapota súlyos.

2019.01.02 12:34ma.hu

Egy fiú kisbabát találtak az orosz tűzoltók kedden azon törmelékek alatt, amelyek egy lakótömbház leomlásakor keletkeztek az Ural déli részén, Magnyitogorszk városában.

Az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának jelentése szerint a mentőegységek egy kisbaba hangjára lettek figyelmesek a törmelékek átkutatása során. A baba már 35 órája volt étlen-szomjan a rettenetes hidegben. Egy plédbe csavarták és azonnal kórházba vitték, állapota súlyos. Édesanyja életben van, őt szintén kórházba vitték.

Legkevesebb nyolcan meghaltak a feltehetően baleset miatt bekövetkezett gázrobbanásban. A keresőkutyák nem találták meg a csecsemőt, a munkások egy halk síró hangra lettek figyelmesek.

Összesen 48 lakás szenvedett kárt, az épületben 110 ember lakott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.