Baleset

Elfelejtették bekötni élete első sárkányrepülésekor - vérfagyasztó videó

Élete első sárkányrepülőzésre adta a fejét, de egy életre meg is bánta.

2018.11.28 14:36ma.hu

Futótűzként terjed egy videó, amin az látható, ahogy egy amerikai férfi, Chris Gursky Svájcban járva életében először sárkányrepülőzésre adta a fejét, de a dolog rosszul sült el: a pilótája ugyanis elfelejtette bekötni a hámját, ez pedig csak a felszállás után derült ki - számolt be róla a 444.hu.

A felvételt végül a floridai férfi töltötte fel az internetre, és magyarázó feliratokkal is ellátta. Gursky a felvétel egykét pontján elképesztő ügyességről tesz tanúbizonyságot, úgyhogy még simán kiderülhet az is, hogy egy artistatársulat gerillakampánya volt csupán az egész repülés, de közben a férfi mégis úgy törte el a csuklóját, hogy műteni is kellett.

Gursky amúgy azt írta a videóhoz, hogy bár az első repülését nem igazán élvezte, de azért még tervez máskor is sárkányrepülni. Utólag már hálás volt a pilótának is, mert bár ugyan az elején elég súlyos hibát követett el, amikor nem kötötte be őt, de később mindent megtett, hogy épségben letegye a földre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.