Állati

Durva, milyen szarvast lőtt ki egy vadász - két feje volt, de az egyik nem a sajátja...

Arról, hogy ez hogyan történhetett, csak találgatnak a kentucky-i erdészet szakemberei.

2018.11.19 07:56ma.hu

Nem mindennapi zsákmányt szerzett novemberben a kentucky-i Bob Long. A vadász egy hatalmas agancsú állatot látott meg az erdőben a távolban. Célzott, lőtt, a szarvas pedig elterült. Aztán amikor odament érte, leesett az álla: a lelőtt szarvasnak ugyanis két feje volt - számolt be róla a 444.hu.

Arról, hogy ez hogyan történhetett, csak találgatnak a kentucky-i erdészet szakemberei, de a legvalószínűbb, hogy a két állat összeverekedett, aztán amikor az egyik állat meghalt, a teteme addig rohadt, amíg a feje el nem vált a testétől.

A helyiek szerint a másik szarvas heteken keresztül hordozta magával a fejet, míg Bob Long le nem lőtte. Korábban többen is látták vele az erdőben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.