Még nem tudni semmi biztosat

Stroke-ot kapott Paola belga anyakirályné Velencében

Stroke-ot kapott Paola belga anyakirályné szerdára virradóra az olaszországi Velencében, állapotáról egyelőre nem tudni biztosat.

2018.09.26 12:04MTI

Az RTBF belga közszolgálati csatorna tájékoztatása szerint az előző uralkodó, II. Albert 81 éves feleségét még szerdán visszaszállítják Belgiumba.

Egyelőre a részletek nem ismertek, nem tudni azt sem, hogy milyen állapotban van az olasz származású anyakirályné, akinek az elmúlt években voltak egészségügyi problémái, egyebek mellett szívritmuszavara.

II. Albert király húsz év uralkodás után idős kora miatt 2013-ban mondott le a belga trónról legidősebb fia, Fülöp javára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.