Ezért SE próbáljuk ki

Lemásolta a YouTube-os hülyéskedést, majdnem meghalt a kisfiú

Egy robogó hátsó kerekével hajtották meg a körhintát, melyen a 11 éves Tyler ült. A kisfiú súlyos fejsérülést szenvedett.

2018.09.15 17:16ma.hu

Számos vicceskedő videót találni a közösségi médiában, melyen fiatalok egy motor hátsó kerekével hajtják meg a körhintát, amin társuk ül, vagy fekszik.

Ugyanezt akarta kipróbálni barátaival a 11 éves Tyler Brooke Tuxfordban, ám a dolog majdnem tragédiával végződött. A fiút megpörgették, hangosan kiröhögték, aztán lelketlenül otthagyták eszméletlenül a játszótéren. Mindezt édesanyja, Dawn Hollingworth osztotta meg Facebook-oldalán.

Tylert egy másik fiatal találta meg, ő riasztotta a rendőröket. Egy nottinghami kórházba került. A kórházban (ami egyébként Anglia egyik legjobbja), ahova a fiút vitték, nem találkoztak még ennyi és ilyen típusú sérülésekkel, amik a fiú fejét érték, ezért, hogy nekilássanak a kezeléséhez, előbb utána kellett nézniük, hogy egyáltalán mik azok. A későbbi kommentekből kiderült, hogy a szemét végül nem kellett megműteni.

Az édesanya szomorúan kelt ki fia úgynevezett barátai ellen, akik otthagyták sérülten, emellett köszönetet mondott a fiatalnak, aki riasztotta a rendőröket. Az ilyen videók készítőinek pedig azt üzente, hagyják abba. Mint írta, aznap kis híján elveszítette a gyermekét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.