Zaklatás

Weinstein egyik áldozata videóra vette, ahogy a producer zaklatja

Melissa Thompson színésznő felvételt készített a találkozóról Harvey Weinsteinnel.

2018.09.13 12:14ma.hu

A Sky News birtokába került egy videó, melyen a tavaly szexuális zaklatási botrányba keveredett és azóta már bíróság elé is állított Harvey Weinsten és a színésznő Melissa Thompson találkozója látható. Thompson egyike azoknak, akik nemi erőszakkal vádolják a filmmogult.

A színésznő elmondása szerint azért készítette a felvételt, mert úgy volt, hogy egy médiacsapattal fog találkozni. Weinstein ezzel szemben egyedül érkezett, és azzal nyitott, hogy megölelte a színésznőt és a hátát simogatta. Ezután még tovább ment, flörtölni próbált a színésznővel, majd fogdosni kezdte.

A beszélgetés végén megállapodtak egy szállodai vacsorában, melyre a színésznő azért bólintott rá, mert nem akarta visszautasítani a producert.

A szállodában később Weinstein a szobájába vezette, ahol molesztálni kezdte, majd megerőszakolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.