Lövöldözés

Lövöldözés Cincinnati belvárosában, többen meghaltak

Az áldozatok között lehet a támadó is.

2018.09.06 17:45ma.hu
hirdetés

Négy személy életét vesztette, legalább öten pedig meghaltak Cincinnatiban, amikor lövöldözés történt a Fifth Third bankban - írja a Cincinnati Enquire-re hivatkozva az Index.

Egy, a helyi hírportálnak nyilatkozó szemtanú, Leonard Cain azt állította, épp a bank felé tartott, amikor szóltak neki, hogy bent nagy baj lehet. Ezt követően még legalább 15 lövést hallott. Egy másik nem volt ilyen szerencsés, ő fülhallgatóval a fülében ballagott a bank felé, de hiába próbálták figyelmeztetni, nem hallotta az embereket az utcán, és besétált. Amint belépett, a bent lévő fegyveres lelőtte.

Az Enquier beszámolt arról is, hogy a helyszínről legalább négy embert már elvittek a mentők, de egy szemtanú szerint egyáltalán nem mozogtak, és rengeteg vér volt körülöttük.

A bankban többen a mellékhelyiségben próbáltak elbújni. Egy sérültet a közeli fagyizóban is találtak, ő vélhetően a bankból szökött ki, és ott talált menedéket.

2013 óta ez már az ötödik olyan lövöldözés Cincinnatiben, mely során többen életüket vesztették. Az egyik legsúlyosabb a Cameo nevű éjszakai bárban történt tavaly március 26-án, mely során ketten meghaltak, és 15-en megsérültek.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.