Bűnügy

Több 100 ezer dollárt lopott iskoláktól két amerikai konyhás néni

Folyamatosan sikkasztottak a gyerekek étkeztetésére szánt pénzből.

2018.08.16 10:40ma.hu

Négy év alatt 478 ezer dollárral rövidített meg két connecticuti iskolát két konyhás néni - írja a CNN. A testvérpár folyamatosan sikkasztott a gyerekek étkeztetésére szánt pénzből 2013 és 2017 között.

Akkor buktak le, mikor az iskolákban új számítógépes pénzügyi programot kezdtek használni, mely folyamatosan rögzítette a napi bevételeket és kiadásokat. Ekkor tűnt fel az iskolakerületnek, hogy valami nagyon nincs rendben.

A 61 éves Joanne Pascarellit és a 67 éves Marie Wilsont tavaly decemberben leplezték le, múlt héten pedig vádat emeltek ellenük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.