Kerítés

Bírósági döntés: hazajöhet a családjától elszakított magyar kisfiú

Végleges bírósági döntés van arról, hogy a szüleitől illegális határátlépés miatt elszakított magyar kisfiú hazajöhet a nővérével az Egyesült Államokból.

2018.07.04 10:01ma.hu

Ezt a családot segítő ügyvéd és a kisfiú féltestvére jelentette be egy videón.

Nagyon boldog vagyok, megérte ez a hat kemény hét – mondta a felvételen a kisfiú féltestvére, Laura, aki köszönetet mondott a mellett ülő Rónai Péter ügyvédnek, illetve az amerikai barátainak is. Mint ismeretes, a kisfiú, Levente szülei illegálisan próbáltak Kanadából az Egyesült Államokba jutni, de a határőrök elkapták őket.

A Trump-kormány intézkedése alapján a kétéves gyermeket elszakították szüleitől, és egy New York-i befogadóállomásra, majd nevelőszülőkhöz került - írta az atv.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.