Erőszak

Tomboló férfit lőttek meg a berlini dómnál

Fegyveres rendőrök lepték el vasárnap délután a német főváros nevezetességét, a dóm környékét, miután lövöldözés tört ki.

2018.06.03 19:22MTI

Egy dühöngő férfit lőtt lábon egy rendőr vasárnap délután 4 órakor a berlini dómnál, adta hírül a berlini rendőrség. A korábbi híresztelésekkel ellentétben nem halt meg senki, az áldozat megsérült. A rendőrség arra kért mindenkit, hogy ne spekuláljanak, később mindenről be fognak részletesen számolni. Annyit közöltek később, a gyanúsított egy 53 éves férfi - írta az Index.

A BBC helyi médiára hivatkozva azt írja, hogy nem terrorcselekmény történt. Ezt a rendőrség is megerősítette. A BBC szerint a férfi egy késsel hadonászott.

Az épületet körbevették. A helyi média szerint egy rendőr is megsérült, de ezt még nem erősítette meg senki.

Szemtanúk videói szerint a dómot lezárta a rendőrség.

A berlini rendőrség szóvivője korábban annyit mondott a Reutersnek, hogy "leadtak egy lövést a berlini dómban".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.