Kreatív

13 kamionnal mentették az öngyilkosjelöltet

A férfi le akarta vetni magát a felüljáróról.

2018.04.25 12:03ma.hu

Le akart ugrani egy férfi egy detroiti felüljáróról. A helyi rendőrség elképesztően kreatív megoldást eszelt ki ennek megakadályozására. Leállították a forgalmat, csak a kamionokat endegték át, melyeket aztán szépen felsorakoztattak az aluljáró alatt, így megfelezve a zuhanás nagyságát.

A férfi persze így is csúnyán megsérült volna, főleg ha két kamion közé zuhan, de szerencsére végül sikerült őt lebeszélni az ugrásról.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.