A Fehér Ház megerősítette

Donald Trump találkozóra hívta az orosz elnököt

A Fehér Ház szóvivője megerősítette hétfőn, hogy Donald Trump elnök nemrég találkozóra hívta Vlagyimir Putyin orosz elnököt.

2018.04.03 01:21MTI

Sarah Huckabee Sanders szóvivő amerikai újságíróknak elmondta, hogy az elnök egy Vlagyimir Putyinnal folytatott telefonbeszélgetés során hívta őt meg kétoldalú találkozóra.

Az esetleges találkozó időpontjáról és helyszínéről a szóvivő nem adott tájékoztatást.

Vlagyimir Putyin külpolitikai tanácsadója hétfőn Moszkvában azt mondta: az amerikai és az orosz elnök még az orosz diplomaták amerikai kiutasítása előtt, március 20-án beszélt egymással. Jurij Usakov kifejtette azt is, hogy reméli, Washington nem tagadja majd meg a csúcstalálkozóra vonatkozó elnöki javaslatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.