Baleset

Hatalmas erővel csapódott a földbe a körhinta - egy férfi meghalt

Leszakadt egy körhinta egy vurstliban, egy ember meghalt a balesetben, további 12 ember pedig megsérült. A vásárt lezárták.

2018.04.01 13:46ma.hu

A tragédia a Lyontól északra található Neuville-sur-Saone városában rendezett vurstliban történt, ahol egy 40 éves férfi életét veszítette. Laurent Buffard alpolgármester szerint technikai hiba okozta a tragikus balesetet. "A körhinta hirtelen leszakadt és nagy erővel a földnek csapódott" - nyilatkozta. Az áldozat a baleset következtében kizuhant a körhinta üléséből - írta a Blikk.

A sérültek között 4 gyermek is van, köztük egy 8 éves fiú, akit kórházba szállítottak. A körhinta üzemeltetője rendőrségi őrizetben van, a nyomozás megkezdődött az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.