Gyász

Lezuhant az amerikai haditengerészet vadászrepülője, ketten meghaltak

A floridai Key Westnél történt a légibaleset.

2018.03.15 08:33ma.hu
Helikopter köröz a baleset helyszíne felett

A floridai Key West partjainál szerdán lezuhant az amerikai haditengerészet egyik vadászrepülője, a kéttagú legénység életét vesztette.

Az F/A-18 Szuper Hornet típusú, kétüléses repülőgép helyi idő szerint a késő délutáni órákban, az állomáshelyére visszatérve, nem messze a kifutótól zuhant a tengerbe.

A pilóta és a fegyverrendszerért felelős tiszt katapultált, de szerdán éjjel mindkettőjüknek csak a holttestét találták meg a felkutatásukra indult szakemberek. Az áldozatok neveit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, a baleset okának és körülményeinek tisztázására megindult a vizsgálat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.