Állati

Több tucat állat lépett le a párizsi állatkertből

Ötvenkettő pávián lógott ki a ketrecéből a francia fővárosban, biztonsági okokból kimenekítették az állatkert látogatóit.

2018.01.26 20:13ma.hu
hirdetés

A francia főváros egyik legnépszerűbb állatkertjét, a Vincennes Zoo-t kellett kiüríteni pénteken reggel, miután a majomházból összesen 52 pávián szabadult ki. Mivel ezek az emberszabásúak stresszhelyzetben könnyen agresszívvá válnak, ezért az állatkert vezetése az evakuálás mellett döntött, eddig még senki nem sérült meg.

Hogy mi volt a szökés oka, és hogy hogyan történhetett ez meg, egyelőre nem tudni. A majmok többségét gyorsan sikerült visszaterelni a ketrecekbe, négy páviánt az afahím segítségével próbálták visszacsalogatni a majomházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.