Indonézia

Lefotózta a kígyómarást, majd pár óra múlva meghalt

Nem hencegni akart, hanem segítséget kérni a 14 éves fiú.

2017.12.19 15:30ma.hu

Saját kobrája marta meg az Indonéziában élő Arilt. A fiú két fotót készített a támadásról. Az elsőt helyi idő szerint hétfő délelőtt 9:50-kor töltötte fel az internetre, ezen látszik, hogy a kígyó támadni készül.

A pár perccel később felkerült fotón már véres keze volt látható. A Daily Mail cikke szerint az volt a kép alá írva, hogy "élet és halál között".

Neus Marpuah, a fiú édesanyja később elmondta, fia egyedül volt otthon, nem vagánykodni akart a sérülésével, hanem segítséget kérni. Az akarta, hogy valaki menjen érte, és vigye kórházba.

A fiú egy barátja végül meg is érkezett, ám Aril az orvosi beavatkozás ellenére meghalt. A fiú több mint egy tucat kígyót tartott otthon, egy olyan civil szervezetnek is a tagja volt, amely veszélyes állatokkal végzett utcai mutatványokkal gyűjtött pénzt a természeti katasztrófák károsultjainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.