Zaklatás

Az egész stáb előtt megalázta a színésznőt Dustin Hoffman

Kathryn Rossetter amerikai színésznő szexuális zaklatással vádolta meg pénteken Dustin Hoffmant.

2017.12.09 11:35MTI

A színésznő, aki Hoffman partnere volt Az ügynök halála című színdarabban 1983-ben a Broadwayn, a Hollywood Reporternek azt állította, Hoffman esténként fogdosta őt, és azt kérte, hogy masszírozza meg a lábát.

Sőt egyszer az egész társulat előtt lehúzta Rossetter trikóját, hogy láthatóvá tegye a mellét.

November elején Anna Graham Hunter írónő szintén a The Hollywood Reporter című filmes szaklapban beszélt arról, hogy az 1980-as években, amikor ő 17 éves volt Dustin Hoffman fogdosta őt Az ügynök halála című tévéfilm forgatásakor.

Szexről beszélt nekem és előttem - mondta. Az Oscar-díjas színész akkor közleményben kért bocsánatot "mindenért, amit elkövethettem, és ami kényelmetlen helyzetbe hozhatta a nőt".

Néhány nappal később Wendy Riss Gatsiounis író, producer ugyancsak azt állította, hogy 1991-ben Hoffman szexuális ajánlatot tett neki az Aranyoskám című film forgatókönyve írásakor. Miután a 20-as éveiben járó írónő elutasította őt, Hoffman nem volt hajlandó együtt dolgozni vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.