Tragédia

Meghalt a kézigránát miatt, mert azt hitte, csak akkor robban, ha eldobják

A férfi előtte képet is küldött a kihúzott biztosítószegről.

2017.11.29 11:24ma.hu


Alexander 'Sasha' Chechik egyszerűen egy értelmetlen tragédia áldozata lett, miután eltávolította egy kézigránát biztosítószegét, lefotózta magát, majd felrobbant. Az orosz Interfax hírszolgálat szerint a rendőrség nem kezeli öngyilkosságnak az ügyet, ellenben vizsgálatot indított a fegyverek és lőszerek illegális kereskedelme miatt.

Egy helyi lap szerint a férfi barátja egyébként először azt kérdezte, merre van és minden rendben van-e vele, erre küldte vissza a képet azzal a szöveggel, hogy "Attól függ, mit értünk rendben alatt".

Ennek ellenére a rendőrség nem kezeli öngyilkosságként az esetet, mert a srác más ismerőseinek is küldött képeket. Ehelyett jelenleg úgy hiszik, azt hitte, hogy a gránát nem robban fel, amíg el nem dobja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.