Bűntett

Tarkón lőtte a prosti - három nap után még életben volt

Túlélte, sőt a biztonsági kamerák mindent rögzítettek.

2017.11.11 14:02ma.hu

Egy 21 éves prostituált lőtte kétszer nyakon kuncsaftját annak saját fegyverével, miután állítása szerint állandó ügyfele erőszakoskodott vele. Marissa Wallen áldozatát sorsára hagyta, ellenben a lakásból elvitte a fegyvert és a hitelkártyákat.

A férfire azt követően találtak rá, hogy munkahelyén aggódni kezdtek érte, ezért utána jártak, miért nem ad életjelet magáról. A Fox News tudósításában szerint a Seattle-ben lakó, 36 éves áldozat biztonsági kamerájának felvételei alapján október 7. és 21. között összesen hét alkalommal vette igénybe Marissa Wallen prostituált szolgáltatásait. Az utolsó alkalommal a nő igen rövid időt töltött a lakásban, ezért a bíróság még vizsgálja azon állítását, szerint az ügyfele durván kezdett vele viselkedni szex közben, ezért önvédelemből lőtt rá. Annál is inkább valószínűtlen, hogy így történt, mert a két lövés a tarkóján találta el az áldozatot. Marissa Wallen ügyfelei hitelkártyáit október 22. és november 5. között különböző helyeken használta, és több mint 10 000 dollárt költött el róluk.

A férfi már túl van az életveszélyen, de még nincsen kihallgatható állapotban. Marissa Wallen óvadékát letették, így szabadlábon védekezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.