Baleset

Öt embert gázolt halálra a piroson átszáguldva egy ukrán oligarcha lánya

A 20 éves lánynak egy haja szála sem görbült a balesetben, de amikor kiszállt az oldalára borult Lexus-ból, majdnem megverték.

2017.10.21 13:35ma.hu

Öt embert gázolt halálra szerda este Aljona Zajceva, egy ukrán oligarcha lánya az ukrajnai Harkov városában, miután a megengedett sebesség majdnem kétszeresével hajtva átszáguldott egy piros lámpán és egy szabályosan közlekedő autóval történő ütközést követően a járdára felhajtva a gyalogosok közé robbant. A mindössze 20 éves lány nem sérült meg a balesetben, összesen hatan haltak meg, ketten pedig válságos állapotban vannak.

A lányt az eset után letartóztatták, akár 10 évet is kaphat, ha elítélik. Erre ugyanakkor kiváltságos helyzete miatt nem sok esély van, Ukrajnában ugyanis legendásan korrupt az igazásg szolgáltatás.

Zajceva édesapja azt a szabályosan haladó autóst okolja a baleset miatt, akibe a lánya belehajtott. A férfi egy szót sem szólt az áldozatokról, arra ugyanakkor kitért, hogy mekkora tragédia ez a család számára, és az tkülön kiemelte, hogy lánya 24 órája nem evett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.