Mészárlás Las Vegas-ban

Elkötött egy furgont, hogy a sérülteket a kórházba vigye

Bepakolta a sérülteket és a Desert Springs Kórházba vitte őket egyenesen.

2017.10.04 07:39ma.hu
hirdetés

Az egykori tengerészgyalogos, Taylor Winston több mint két tucat embert mentett meg a Las Vegas-i vérengzés során. Épp barátnőjével táncolt a Route 91 szüreti fesztiválon, amikor sorozatlövésre lett figyelmes. Mindenki menekülni kezdett, pánik, sírás, káosz alakult mi másodpercek alatt. Elkötött hát egy furgont, hogy a kritikus állapotban lévőket a kórházba vigye:
"A közeli parkolóban rengeteg autó állt, szerencsére már az elsőt sikerült elkötnöm" - mondta.

Bepakolta a sérülteket és a Desert Springs Kórházba vitte őket egyenesen. Aztán fordult még néhány kört. Legalább 30 ember életét mentette meg a 29 éves férfi, aki kétszer is megjárta Irakot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.