Horror

Tekergő férget vettek ki egy fiú szeméből - videó

Elképesztő fájdalmakon ment át a 17 éves fiatal.

2017.09.25 16:18ma.hu

Elképesztő videófelvétel mutatja, amint egy féreg mozgolódik egy 17 éves mexikói fiú szemgolyójában. Azért került kórházba a fiatal, mert elképesztő fájdalmai voltak, és elvesztette látását a jobb szemére. A szemspecialista szakember miután megvizsgálta, azonnal megműtötte. Eltávolította a szemlencséjét, hogy kiszedje a parazitát, amely azonban maradandó károkat okozott a szivárványhártyán is. Három hete úszkált a szemében, minden bizonnyal nyers hal fogyasztásával került a szervezetébe, de azt nem tudják, hogyan jutott fel a szemébe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.