Állati

Megvéd a természetfeletti erőm - mondta a sámán, majd belemerült a tóba

Azt mondta a magát sámánnak tartó férfi, hogy természetfeletti ereje meg fogja védeni a krokodilokkal teli tóban - ám hirtelen lerántotta valami a víz alá.

2017.09.19 17:30ma.hu
hirdetés


Levideózták, amint egy férfi, aki természetfeletti erejére hagyatkozva besétált egy krokodilokkal teli vízbe, ám meghalt, miután az egyik nagytestű hüllő lerántotta a víz alá.

A Suprianto névre hallgató sámán meg akarta találni egyik "kollégája", Arjuna testét a Kartanegara vízében, ahova besétálva kántálni kezdett, de a felvétel tanúsága szerint lerántotta valami mialatt úszott. Ez már a térségben a negyedik ilyen gyilkosság 2 hónap alatt.

Végül a rendőrség mindkét férfi holttestét megtalálta, egyiket sem ették meg az állatok, minden bizonnyal elfogyott az oxigén, mikor leránthatták őket.

Ezt a Supriantót állítólag előző nap az indonéziai Kalimantanban található Muara Jawa tóban is megtámadták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.