Állati

Kiskutyára támadt az Atlantában elszabadult tigris

Még nem tudni, honnan szabadult el a jól megtermett, nőstény ragadozó, ami az egész környéket rettegésben tartotta.

2017.09.08 14:22ma.hu

Valahonnan elszabadult szerda reggel egy tigris az atlantai Henry megyében. Miután a lakók kiszúrták a hatalmas állatot, sorra érkeztek a segélyhívó telefonok a rendőrségre.

Az egyik betelefonáló kiskutyájára rá is támadt a tigris. A nő a kutya csaholására lett figyelmes, majd mikor kinézett az ablakon, azt látta, hogy egy nagymacska suhant el a szomszéd kertben. Azonnal rohant a telefonhoz, hívta a rendőrséget. Mikor visszatért az ablakhoz már azt látta, hogy a ragadozó átugrott a kerítésen és a kiskutyára vetette magát. A kutyus szerencsére kiszabadult valahogy, és csodával határos módon, mindössze pár karcolással megúszta a támadást.

A rendőrök hamar kiérkeztek a házhoz, ám nem volt választásuk, le kellett lőniük a tigrist, mivel nem volt náluk altatólövedék.

Azt még mindig vizsgálják, hogy honnan szabadult el a nagymacska.

Journey pár karcolással megúszta (Fotó: Twitter)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.