Németország

Paradicsommal dobálták meg Merkelt - videó

Angela Merkel német kancellárt paradicsommal dobálták meg az egyik heidelbergi választási gyűlésén.

2017.09.06 14:36MTI

Heidelberg belvárosában tartott beszédet Angela Merkel, ám a rendezvényen egy ellentüntető csoport is megjelent, és sípolással, kiabálással próbálták megzavarni a rendezvényt.

A tüntetők hazaárulónak nevezték a kancellárt, majd valakik paradicsommal dobálták meg a színpadon álló Merkelt. A politikus vörös blézert viselt, így a paradicsom maradványai nemigen látszottak.

Angela Merkel a történtekre viszonylag higgadtan reagált, megtisztította ruháját, és adott egy zsebkendőt a rendezvény moderátorának is, hogy a ráfröccsent paradicsomlevet letörölje vele.

A gyűlést végül a tervezett menetrend szerint fejezték be, és tovább mentek Stuttgartba. A helyi lapok szerint Merkel nem is öltözött át az út során.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.