Állásinterjúra kellett

Letartóztatás helyett ruhát vett a tolvajnak a jófej rendőr

Lefüleltek a minap egy áruházi tolvajt Torontóban, amint ruhát lop állásinterjújához, a helyszínre érkező rendőr azonban ahelyett, hogy őrizetbe vette volna a 18 éves elkövetőt, történetét meghallva, megvásárolta neki az öltözéket.

2017.08.13 17:07MTI
hirdetés

A fiatalember azóta megkapta az állást és a jövő héten már munkába is áll – mondta el a rendőr a CP24 torontói hírtelevíziónak.

Niran Jeyanesan felidézte, hogy a Walmart áruházlánc személyzete ing, nyakkendő és zokni ellopásának kísérletéért jelentette fel a fiatalembert. “Nehézségei voltak az életében, egyenesbe akarta hozni családját azzal, hogy állást vállal. De nem volt hozzá semmilyen forrása. Meg akarta kapni a munkát, csak ez járt a fejében. Úgy vélem, valóban hibázott” – magyarázta.

A rendőr felettese korábban a BBC-nek méltatta beosztottja intézkedését. “Egy 18 éves letartóztatása senkinek sem állt érdekében. Nagyon pozitívan ítélem meg (a döntést). Minden kérdést megoldott a rendőrtiszt intézkedése. A közösségnek jó példát kell mutatnunk” – hangoztatta Paul Bois.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.