Baleset

Robbanás egy spanyol apartman-házban, legalább egy halott

Egy ember meghalt és további nyolc megsebesült, amikor nagy erejű robbanás történt egy apartmanházban Spanyolország északi részén.

2017.07.30 13:32ma.hu

A navarrai kormányzóság tájékoztatása szerint a rendőrség nyomozást indított a Pamplona közelében fekvő Puente la Reina településen történt robbanás ügyében, amely vasárnap hajnali fél kettőkor történt. Az első emeleti lakásban egy 80 éves férfi holttestére bukkantak, a rendőrség feltételezése szerint a lakás bérlője lehetett. A nagy erejű robbanás következtében utcára hulló törmelékek nyolc embert sebesítettek meg, közülük négy személyt kórházba szállítottak. Egyikük állapota életveszélyes. Az ház lakóit kitelepítették az épület károsodása miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.