Londoni merénylet

A többiek az életükért rohantak, ő a sörét szorongatta

Egy kocsmából kilépve, a sörét szorongatva helyezte magát biztonságba a londoni merénylet közben egy férfi.

2017.06.05 12:16ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, újabb pusztító terrorcselekmény történt Londonban. Egy fehér furgon nagy sebességgel a gyalogosok közé gázolt a London Bridge-en, majd az utasok késsel támadtak az emberekre.

A  menekülő embereket ábrázoló fotók egyikén szúrt ki valaki egy férfit, aki nem tűnik túl felindultnak: le nem veszi a szemét a söréről, miközben az életükért rettegő emberek rohannak el mellette.

Fotó: Twitter

Hogy döbbenetesen higgadt, vagy egyszerűen csak ittas volt-e, mi nem tudjuk, döntsék el Önök. A férfi mindenesetre egy pillanat alatt a londoniak szellemiségének szimbólumává vált.

A több halottat és rengeteg sérültet követelő merényletet az Iszlám Állam vállalta magára.

A londoni hatóságok közben megnevezték az első áldozatot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.