Fehér Oldalak

Bill Clinton regényírásra adta a fejét

Az exelnök James Patterson bestselleríróval közösen egy izgalmasnak ígérkező politikai thrilleren dolgozik.

2017.05.09 10:36ma.hu
Fotó: AFP

Bill Clinton volt amerikai elnök és James Patterson bestselleríró közös könyvön dolgozik. A regény várhatóan jövő nyáron jelenik majd meg - írja közleményében az Alfred A. Knopf és a Little Brown and Co. kiadó, akik szokatlan módon közösen fogják megjelentetni a The Presient is Missing (Az elnök eltűnt) című politikai thrillert.

A kiadók azt ígérik, hogy a készülő könyvben "Egyedülálló módon keveredik majd a feszültség és az intrika a hatalom világának kulisszatitkaival". Mint írták, a regény "olyan információkkal szolgál majd, amit csak egy valódi elnök tudhat".

A Knopf már jó ideje Clinton kiadója, az Alex Cross-regények szerzője, Patterson viszont évtizedekkel ezelőtt szerződött a Little, Brownhoz. A bűnügyi regény Clinton első fikciós könyve lesz.

A volt elnök eddig a legnagyobb közönségsikert a My Life (Életem) című memoárkötetével aratta, amely több millió példányban kelt el. Barátja, Patterson számára pedig a thriller ritka lehetőséget nyújt arra, hogy első kézből kapott információk alapján írjon könyvet a Fehér Házról.

"A Clinton elnökkel való közös munka pályafutásom fénypontja" - jelentette ki az író.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.