Szerencsére nem kellett félteni

Addig rúgta a gyerekrablót, míg az el nem engedte

A férfi lerántotta a kislányt a bicikliről, és megpróbált egy zacskót húzni a fejére. A gyerek nem hagyta magát...

2017.04.25 13:07ma.hu

Nagyon elszaporodtak Chicagóban a gyerekrablások, a hónapban már többször is történt ilyen bűneset. Legutóbb egy biciklijén hazafelé tekerő kislányra támadt egy férfi, ám az az eset szerencsére jól sült el.

Illusztráció

A férfi fényes nappal támadott, lerántotta a gyereket a bicikliről, és megpróbált egy zacskót húzni a fejére. A kislány azonban nem hagyta magát, addig rugdalta a férfit, míg az el nem engedte. Ezután elszaladt, és meg sem állt hazáig.

A gyerek nagymamája azonnal hívta a rendőröket. Elfogatóparancsot adtak ki a férfi ellen, remélhetőleg hamarosan rendőrkézre kerül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.