Merénylet

Videón a párizsi rendőrgyilkos lelövése

A 39 éves férfi régóta a hatóságok látókörében volt, mint potenciális iszlamista radikális.

2017.04.21 10:47ma.hu

Ahogyan korábban mi is megírtuk, csütörtökön este lövöldözés volt Párizsban, a Champs-Elysées-n, a Franklin D. Roosevelt metróállomásnál. A francia belügyminisztérium szóvivője pénteken elmondta: a támadó nem sokkal este 9 óra előtt állt meg autójával egy rendőrségi busz mellett, kiszállt és egy automata fegyverből tüzet nyitott. Miután megölt egy rendőrt, megpróbált elmenekülni, miközben a többi rendőrre is tüzelt. Végül lelőtték.

A férfit az autójában hagyott papírok alapján azonosították: a helyi sajtó szerint a 39 éves férfi a francia fővárosban élt, és a hatóságok látókörében volt, lehetséges iszlamista radikálisként tekintettek rá.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.