Terror

Szentpétervári robbantás: Dzsalilov tettestársainál hatástalanították a pokolgépet

A bomba hasonló szerkezetű volt, mint ami a szentpétervári metróban robbant fel. Két embert bilincsben vezettek el.

2017.04.06 13:10MTI
Fotó: MTI

A szentpétervári metrórobbantás gyanúsítottjának feltételezett tettestársainál találtak és hatástalanítottak egy pokolgépet a hatóságok az észak-oroszországi város egyik lakásában - jelentette rendvédelmi forrásra hivatkozva csütörtökön az Interfax orosz hírügynökség.

Korábban a TASZSZ is beszámolt róla, hogy tűzszerészek hatástalanítottak egy robbanószerkezetet, amelyet egy szentpétervári lakóházban találtak.

Az Interfax szerint a helyszínen őrizetbe vettek három közép-ázsiai embert, akiket megbilincselve vezettek el. A hírügynökség informátora úgy nyilatkozott, hogy az általuk bérelt lakásban talált pokolgép hasonló szerkezetű volt, mint az, amelyik hétfőn robbant fel a szentpétervári metróban, 14 ember halálát okozva és több mint félszázat megsebesítve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.