Szent erő

Megjelent Jézus egy argentin városkában

General Las Heras területét ellepték a buszos turisták.

2017.02.05 10:56ma.hu

Buenos Aires tartomány keleti részében található városka lakói szerint Jézus azért jelent meg nekik, hogy megáldja őket. Az Isten fia egy fatörzsön mutatkozott meg nekik ezen a héten.

Az egyik lakos, Pablo Jose Fredes fényképezte le elsőként a meglepő jelenséget. Szerinte nagyon erőteljes Jézus megmutatkozása, ahogy szemben áll az ember a fatörzzsel, érzi, hogy belül megmozdul valami.

Azóta buszok tömkelege érkezik a városba, mindenki látni akarja, a hívők térdre borulnak a rönk előtt, imádkoznak és felajánlják magukat Istennek.

Ahogy felkerültek a képek a közösségi oldalakra, futótűzként terjed a hír. Bár az emberek áldást várnak Jézus megjelenésétől, ahogy a képeken látni, a térségben erőteljes fakitermelés folyik, lehet, hogy csak a fákat akarta védelmezni...


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.