Veronai buszbaleset

Már egymillió forintot gyűjtöttek össze a hős tanárnak

A gyűjtést egy brit mentős indította, hogy segítséget nyújtson a veronai buszbalesetben gyerekeket mentő tanárnak.

2017.01.26 15:38ma.hu
Fotó: AFP

Egy brit mentős kedden adománygyűjtést indított a veronai buszbaleset után gyerekeket mentő tornatanárnak. "A tanárok sokszor az élet hétköznapi hősei, ez a tanár pedig megérdemli, hogy támogassák akkor, mikor igazán szüksége van rá" - írta a GoFundMe közösségi finanszírozó oldalon közzétett felhívásában a mentős.

Charlie Joseph, aki egyébként civilben maga is három gyerek édesapja, azért indította a gyűjtést, hogy a tornatanárnak ne okozzon anyagi problémát balesetben a meghalt gyerekei eltemetése, és megkaphassa a megfelelő segítséget a felépüléshez.

Nagyon úgy tűnik, hogy kezdeményezését siker koronázza: az adományozók alig két nap alatt több mint egymillió forintot dobtak össze.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.