Sebesültek is vannak

Halálos lövöldözés a floridai Fort Lauderdale repülőterén

Lövöldözés történt a floridai Fort Lauderdale nemzetközi repülőterén pénteken, az első hírek szerint egy ember meghalt, legalább kilencen megsebesültek.

2017.01.06 19:48MTI

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a lövöldözőt őrizetbe vették. Az MSNBC televízió helyszíni tudósítása szerint az elfogott férfi az egyetlen gyanúsított. Részletek egyelőre nem ismertek, csak annyit tudni, hogy az egyik terminál csomagkiadásánál történt a lövöldözés.

A CNN hírtelevízió értesülései szerint sem a floridai repülőteret, sem az Egyesült Államok más légikikötőit nem érte korábban fenyegetés, a támadás váratlan volt.

Részletek hamarosan!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.