Baleset Csehországban

Többtucat autó ütközött, leállt a forgalom az autópályán

Balesetek miatt leállították a forgalmat a cseh fővárost, Prágát az ország keleti részével összekötő egyes számú autópályán vasárnap, többtucatnyi jármű ütközött, ketten meghaltak, többen súlyosan megsérültek.

2016.12.18 12:11MTI

A helyi katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetek az ónos eső miatt történtek.

A legsúlyosabb eset a közép-csehországi Mirosovicénél volt, ahol 18 teher- és személyautó ütközött össze a jégpályává változott úton. Egy ember meghalt, egy súlyos sérültért helikopter indult, hogy kórházba szállítsák.

A várostól húsz kilométerre keletre, Cesky Sternberk településnél három autó ütközött össze. Legkevesebb egy ember meghalt. Ezen az útszakaszon még további balesetek is történtek.

A rendőrség azt ajánlotta a vezetőknek, hogy az ónos eső miatt legyenek óvatosak Csehország középső részén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.