Illegális bevándorlás

Rendszeres a tömegverekedés egy németországi menekültszálláson

A legutóbbi verekedésben egy ember súlyosan megsérült, a központ négy lakóját pedig őrizetbe vették.

2016.12.12 07:35MTI

Rövid időn belül háromszor is tömegverekedés tört ki egy menekültbefogadó központban Németország déli részén, Baden-Württemberg tartományban - közölte vasárnap a helyi rendőrség.

Először szombat éjjel riasztották a hatóságokat, akik pár órán belül meg is fékezték a verekedést, amely nem tudni, miért kezdődött. Ám vasárnap délután újra a táborba hívták a rendőröket, mert ismét verekedés volt. A rendőröknek mintegy két órára sikerült ismét rendet teremteniük, de aztán megint ki kellett szállniuk a Bad Säckingen-i létesítményhez, amely közvetlenül a svájci határ mellett fekszik.

Az utolsó verekedésben egy ember súlyosan megsérült, a központ négy lakóját pedig őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.