Kisiklott és felborult

Súlyos villamosbaleset Londonban, több tucatnyi sérült

A helyszínre négy tűzoltókocsit, négy különleges mentőalakulatot és több mint 70 tűzoltót vezényeltek.

2016.11.09 12:45MTI

Kisiklott és felborult egy villamos Londonban szerda hajnalban, a súlyos balesetben több mint 50-en megsérültek és többen a járműbe szorultak - közölték a hatóságok.

Kisiklott és felborult (Fotó: PA)

A londoni tűzoltóság tájékoztatása szerint a szerencsétlenség a brit főváros egyik déli peremkerületében, Croydonban történt. A balesetről megjelent fényképeken egy két kocsiból álló, oldalára dőlt villamos látható egy aluljáró mellett. A helyszínre négy tűzoltókocsit, négy különleges mentőalakulatot és több mint 70 tűzoltót vezényeltek.

A szerencsétlenség okát egyelőre nem tudni (Fotó: PA)

A londoni mentőszolgálat egyik illetékese közölte, hogy embereik számos sérültet elláttak a helyszínen, és mintegy 50-et kórházba szállítottak.

A szerencsétlenség okát egyelőre nem tudni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.