Veszett a világ

Meghalt a szekrénybe zárt autista kisfiú Amerikában

Az anya három éve zárta be a gyereket, folyékony altatóval itatta, közben másoknak azt hazudta, intézetben van.

2016.10.29 15:24ma.hu
KTLA

Egy 11 éves gyereket találtak holtan otthonában, miután édesanyja három évre bezárta a szekrénybe - írja az LA Times.

Az eset Los Angelesben történt. Az anya 3 éve zárta be Yonatant a szekrénybe. Az autista kisfiút 2013-ban nyilvánították eltűntnek, az anya ugyanakkor azt állította, a gyerek egy mexikói intézetben él. A 11 éves gyereket az anyja folyékony altatóval itatta, súlya alig érte el a 16 kilót, mikor rátaláltak.

A gyerek három idősebb testvére és a mostohaapja is tudta, mi történik. A gyerekeknek tilos volt beszélniük, a mostohaapa egyszerűen nem tett semmit. Akkor szólt a rendőröknek, mikor a kisfiú meghalt. Az anyát letartóztatták, de azt állítja, nem bűnös.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.