Tragikus baleset

Összeomlott egy autópálya-felüljáró Olaszországban

Összedőlt pénteken egy felüljáró Milánótól északra egy, az átlagosnál jóval nehezebb terhet szállító teherautó súlya alatt, mindössze órákkal azt követően, hogy az olasz autópálya-hatóságok az út azonnali lezárását kérték.

2016.10.29 08:55MTI

Egymásnak helyenként ellentmondó sajtóinformációk szerint egy férfi vesztette életét, három gyerek, egy felnőtt és a teherautó sofőrje sérült meg.

A baleset Olaszország Lombardia régiójának Lecco megyéjében történt.

Hídomlás (MTI/EPA/Fabrizio Cusa)

Az olasz televízió felvételein a kettészakadt autópálya-felüljárót lehetett látni, azt, ahogy tűzoltók fényszórók megvilágítása mellett kutattak a törmelékben további lehetséges áldozatok után. A videón egy piros színű kocsi roncsait lehetett látni a teherautó alatt.

Az olasz autópálya-hatóságok szerint éppen a nap folyamán kérték a felüljáró lezárását, miután betondarabok estek le róla, de a régió tisztségviselői csak hivatalos kérvény alapján akartak eljárni.

Az olasz rendőrség szerint a teherautó acéltekercseket szállított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.