Illegális bevándorlás

Horst Seehofer: Orbán Viktor "a demokrácia talaján áll"

Mint mondta, "nagyon jól" ismeri Orbán Viktort, életútját és "valódi hozzáállását a dolgokhoz".

2016.10.25 11:18MTI

Orbán Viktor magyar miniszterelnök "a demokrácia talaján áll" - mondta Horst Seehofer bajor kormányfő, a Keresztényszocialista Unió (CSU) elnöke egy hétfői interjúban.

A politikus a ZDF német országos köztelevízióban sugárzott, főként belpolitikai ügyekről szóló interjúban arra a felvetésre, hogy Orbán Viktor egyre inkább tekintélyelvű országgá változtatja Magyarországot, kiemelte, hogy ez nem az ő meggyőződése.

Mint mondta, "nagyon jól" ismeri Orbán Viktort, életútját és "valódi hozzáállását a dolgokhoz", és mindennek alapján az a meggyőződése, hogy a magyar miniszterelnök "a demokrácia talaján áll".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.