Amerikai elnökválasztás

Trump Clintonnak: "Ha én lennék a főnök, maga börtönben lenne"

Trump a tévévita elején bocsánatot kért nőket sértő mondataiért, és sajtótájékoztatót tartott négy nővel, akik szerint Bill Clinton megerőszakolta őket, és erről Hillary mindent tudott.

2016.10.10 07:30MTI
Screenshot

Az elnökjelöltek vasárnapi, második tévévitájának kezdetén Donald Trump republikánus jelölt ismét bocsánatot kért nőket sértő, napokban nyilvánosságra került mondataiért, ugyanakkor azt hangoztatta, hogy fontosabb dolgokról kellene beszélni.

A vita kezdetekor a családtagok udvariasan köszöntötték egymást, Donald Trump és Hillary Clinton azonban nem fogott kezet egymással.

Trump bocsánatkérő szavaira mintegy válaszul Hillary Clinton kitért arra, hogy ő már júniusban megmondta, Donald Trump alkalmatlan arra, hogy az Egyesült Államok elnöke legyen. Clinton összefogást ígért, s azt, hogy ő mindenkinek az elnöke akar lenni.

Donald Trump közvetlenül az elnökjelölti vita előtt másfél órával sajtóértekezletet tartott négy nő társaságában, akik azt állítják, hogy Bill Clinton volt elnök szexuálisan zaklatta őket. Közülük hárman megjelentek a tévévitán is.

"Lehet, hogy Donald Trump csúf dolgokat mondott, de Bill Clinton megerőszakolt engem, Hillary Clinton pedig megfenyegetett" - jelentette ki még a sajtótájékoztatón Juanita Broaddrick, akivel a Breitbart című lap már interjút közölt. Az interjút Donald Trump vasárnap közzé is tette Twitter-fiókjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.