Thaiföld

Golyózápor a drogkereskedők hajnali buliján

Üdülőövezetben csapott le kábítószer-kereskedőkre a thaiföldi rendőrség. A helyszínen egy drogbanda tartott kétnapos bulit terjesztői tiszteletére.

2016.09.14 13:03MTI

Az északkelet-thaiföldi Nakhonratcsaszima tartomány egyik üdülőövezetében csapott le drogkereskedőkre a helyi rendőrség szerda hajnalban: egy díler életét vesztette a golyózáporban, bandájának 30 tagját pedig elfogták az egyenruhások, de még így is sokan kereket oldottak.

A rajtaütést helyi idő szerint hajnali fél négykor hajtották végre a híres Khao Jai Nemzeti Park területén, ahol egy bangkoki központú drogbanda mintegy negyven tagja tartott kétnapos bulit terjesztőik tiszteletére – jelentette a thai média. Harminc drogkereskedőt a helyszínen elfogtak, és szobáikban kábítószert is találtak, mintegy nyolc embernek viszont sikerült autókkal elmenekülnie.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.