A folyóba zuhant

Szelfizés miatt halt meg egy pakisztáni kislány és a szülei

Szelfizés közben beleesett egy folyóba és megfulladt egy tizenegy éves pakisztáni kislány kedden, ráadásul a segítségére siető szülei is meghaltak.

2016.08.16 18:59MTI

A tragédia a Kunár folyónál történt, Hajbár-Paktunhva tartományban, egy hegyvidéki turisztikai területen, mintegy 200 kilométerre északra Iszlámábádtól. ”A kislány megpróbált készíteni egy szelfit a folyó mellett, de megcsúszott” – nyilatkozott Arsad Hán rendőr turisták beszámolójára hivatkozva, akik látták a balesetet.

Szülei megpróbáltak segíteni a kislányon – előbb az édesanya, majd az apa is beugrott a folyóba -, de végül mindhárman vízbe fulladtak.

A szülők két másik gyereke, egy kilencéves lány és egy hatéves kisfiú is végignézték a balesetet. A szülők, akik orvosként dolgoztak, vakációzni utaztak a folyóhoz a gyerekekkel.

dailypakistan.com

Az okostelefonok elterjedése óta több hasonló baleset történt. Július 5-én a perui rendőrség emelte ki annak a dél-koreai turistának a holttestét egy amazonasi dzsungel vízeséséből, aki előzőleg megpróbálta lefényképezni magát a telefonjával a vízesés szélén. Néhány nappal korábban egy német turista szenvedett halálos balesetet Peruban, miközben Machu Picchu romvárosban megpróbálta lefotózni magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.