Terror

Szabadon engedték az elfogott pakisztáni helikopter személyzetét

A kelet-afganisztáni Logar tartomány felett a Mi-17-es típusú gép elromlott, és kényszerleszállást hajtott végre

2016.08.13 12:30MTI

Az afgán tálibok szabadon engedték az augusztus 4-én elfogott pakisztáni kormányzati helikopter személyzetét, az orosz pilótát és az öttagú pakisztáni legénységet - közölték pakisztáni tisztviselők, valamint a helyi sajtó szombaton.

A hat ember, egy Pandzsáb tartományi kormányhelikopter személyzete az északkelet-pakisztáni Pesavarból indult karbantartásra Üzbegisztánba, de a kelet-afganisztáni Logar tartomány felett a Mi-17-es típusú gép elromlott, és kényszerleszállást hajtott végre. A tálib szélsőségesek fogságba ejtették a járművön tartózkodókat.

A The Express Tribune című pakisztáni napilap értesülése szerint a tálibok a személyzet tagjait a Pesavarhoz közeli Paracsinar városban átadták a törzsi idősek tanácsának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.